Moeiteloos Leven

Trots laten wij jullie weten dat ‘Moeiteloos Werken’ een zusje krijgt. En ze heet … ‘Moeiteloos Leven’!

Moeiteloos Leven. Met passie, energie en plezier!

Moeiteloos Leven is een nieuwe tak die we, naast Moeiteloos Werken, in de markt gaan zetten. In de komende maanden geven we dit, stap voor stap, verder vorm en inhoud. Moeiteloos Leven biedt intensievere training & coaching trajecten. Als individueel traject of in een kleine groep.

In een latere fase zullen nog meer programma’s ontwikkeld worden. Ook is het onze ambitie om een bijpassend informatief kanaal te ontwikkelen, bijvoorbeeld op social media of website.

Happy 50

We starten met het aanbieden van het coaching programma ‘Happy 50‘. Speciaal voor vrouwen vanaf circa 45 jaar. Een programma over gelukkig leven & werken: bewust, zonder stress en met plezier.

In het programma ‘Happy 50’ gaan we samen aan de slag om alle aspecten van je leven te bekijken.

  • Hoe sta je er voor?
  • Hoe gelukkig ben jij? Met je leven en je werk?
  • Doe jij (nog) waar je goed in bent en energie van krijgt? Of mis je juist die energie en passie de laatste tijd? 
  • Vraag je je wel eens af ‘Is dit het nou’? Zeg eens eerlijk. Schiet die gedachte ook weleens bij jou door het hoofd? 

Ja? Maak dan een pas op de plaats en krijg helder waar jij jouw kostbare tijd en energie wél aan wilt besteden. Je leven heeft een deadline en je toekomst wordt elke dag wat korter. Zie daarom ook iedere dag als een cadeautje en maak tijd voor de écht belangrijke dingen in jouw leven. Maar hoe integreer je dat in je drukke dagelijkse bestaan?

Door het volgen van dit coaching programma kom je er achter hoe jij jouw mooiste leven invulling wilt geven. En dat is voor iedereen anders.

Het programma ‘Happy 50’ is bijna klaar en we hopen dit snel inhoudelijk met jullie te kunnen delen. Houd daarvoor onze website, social media en e-zine in de gaten.

Wil je nu al meer weten? Neem dan contact op met trainer-coach Madelon. Zij vertelt je graag meer.

Droom je leven. Leef je droom! 

Gratis praktische tips over slimmer werken in je inbox?

Meld je dan snel aan voor onze tips per e-mail én ontvang gratis het e-book 'Tem de e-mailtijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox'.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.