Online cursus Snellezen

Wil jij ook in 4x een half uurtje, minimaal 2x zo snel leren lezen? Dat kan met deze online cursus Snellezen.

Ik was altijd al een snelle lezer. Maar na het volgen van de cursus Snellezen, is mijn leessnelheid nog eens ruim verdubbeld. Dwaalden mijn gedachten tijdens het lezen voorheen vaak af, nu lees ik véél geconcentreerder!” (Diana Polder, trainer/coach)

Dankzij zeer eenvoudige snelleestips en -manieren heb ik in korte tijd mijn leessnelheid méér dan verdubbeld! Bovendien is mijn leesfocus verbeterd en mijn leesbegrip verhoogd. Ik lees nu met nog meer plezier al mijn vakliteratuur!” (Lisette Beijnes, trainer Moeiteloos Werken)

We lezen gemiddeld zo’n 200 woorden per minuut. Om bij te blijven zijn minimaal 450 woorden per minuut nodig. Door het volgen van deze cursus kan jij in minder dan 2 uur, je leestempo verdubbelen en het tekstbegrip met gemiddeld 154% laten stijgen!

Jouw investering:

De cursus bestaat uit 4 sessies van elk ongeveer 30 minuten. De online lessen kan je volgen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

€ 247,- *

*exclusief 21% BTW

Aanmelden:

Stuur ons een e-mail info@moeitelooswerken.nl. Je ontvangt dan van ons een factuur per mail. Na betaling van de factuur, worden de inloggegevens toegestuurd en kan je aan de slag!

Gratis E-book Tem de e-mail tijger!

6 Tips voor een scroll-vrije inbox.

Vraag het E-book gratis aan én ontvang maandelijks ons E-zine met Moeiteloos Werken-tips.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.