In de uitverkoop

Wil jij het nieuwe (werk)jaar goed beginnen? En ben je toe aan:

 • grip op je werkzaamheden en informatie?
 • meer rust & overzicht in je hoofd, werk en leven?
 • meer tijd voor dat wat écht belangrijk voor je is?
 • een scroll-vrije inbox?
 • een persoonlijke assistent, genaamd Outlook?

Lees dan snel verder voor deze bijzondere éénmalige aanbieding die slechts geldig is t/m 29 januari 2021.

Al sinds 2017 hebben wij een eigen online training Moeiteloos Werken. Een training die je zelf, op het moment dat het jou het beste uit komt, online kan volgen. Deze training wordt ook regelmatig door ons gebruikt als start van een individueel trainings- of coachingstraject. Vele enthousiaste deelnemers hebben deze training inmiddels, met succes, gevolgd.

Inhoud en opbouw online training

De online training Moeiteloos Werken bestaat uit 2 (losse) modules:

 1. ‘Haal het beste uit je werkover o.a. verschillende werkgewoonten (zoals perfectionisme, uitstelgedrag en multitasken), creëer overzicht in de chaos en over je  to-do’s, hoe maak je een haalbare planning enzovoort  
 2. ‘Haal het best uit je e-mail’. In deze module wordt je baas over je eigen inbox. D.m.v. praktische filmpjes richt je je e-mailomgeving handig in en werk je toe naar een (voor altijd) scroll-vrije inbox.

Bekijk hier een filmpje om de opzet, onderdelen en vormgeving van de online training te zien.

Wat vinden onze deelnemers van deze online training?

“Het was fijn om het programma in eigen tijd en op eigen tempo te kunnen doen. Toch weer heel wat van opgestoken”.

“Voor iedereen die op zoek is naar direct toepasbare praktische tips & trucs om lekker te kunnen werken”.

“Je wordt bewust van de invloed van keuzes maken, je tijd anders indelen en systematisch kijken naar je verschillende werkzaamheden. Door dit toe te passen kan je daar een minder stressvol werkbestaan mee opbouwen”.

Toch jammer

De ontwikkelingen op het gebied van online trainingen gaan enorm hard op dit moment. Zowel qua techniek, programma’s als opzet. En daarom gaan wij onze online training in een ander jasje steken en gaan we over naar een nieuwe opzet en vorm in 2021.

Maar … de huidige versie van onze online training is zeker inhoudelijk nog erg interessant en ook nog steeds direct toepasbaar in de dagelijkse (werk)praktijk. Toch jammer om deze zomaar weg te gooien!

Dus …

Daarom hebben we NU voor jou een éénmalige aanbieding voor een zeer aantrekkelijke prijs. Jij kan NU de complete online training Moeiteloos Werken (bestaande uit de modules ‘Haal het beste uit je werk’ & ‘Haal het beste uit je e-mail’) aanschaffen voor het symbolische bedrag van maar € 47,-! Dit in plaats van de oorspronkelijke prijs van maar liefst € 395,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Wat is nog goed om even te weten:

In de filmpjes van module ‘Haal het beste uit je e-mail’ wordt Microsoft Outlook 2010 gebruikt. Dat is natuurlijk nu een wat verouderde versie. Op zich geen probleem, want de basis blijft hetzelfde, maar de lay-out kan dus iets verschillen met de versie die jij nu gebruikt. Om dit gemakkelijker voor je te maken krijg je van ons, als extra bonus, een gratis Handleiding Outlook Office 365 (pdf) erbij t.w.v. € 9,95.

De online training geeft ook toegang tot een online toolbox met allerlei extra informatie, handige checklists en nog meer tips. De online training is nog onbeperkt te volgen t/m 31 maart 2021.

De voordelen van de online training Moeiteloos Werken nog een keertje op een rijtje:

 • Stapsgewijs leren
 • Leren wanneer jij wilt
 • Direct toe te passen in je dagelijkse werk
 • Uitlegvideo’s
 • Levenslang plezier ervan
 • Online begeleiding via Teams, Zoom etc. mogelijk tegen meerprijs

Grijp nu je kans om het nieuwe (werk)jaar goed te beginnen en je (werk)leven lang profijt te hebben van moeiteloze werkgewoontes. Waarom langer wachten? Voor die € 47,- (exclusief BTW) hoef je het in ieder geval niet te laten. Gebruik de speciale kortingscode: UITVERKOOP en maak NU gebruik van dit eenmalige aanbod!

Nu of nooit

Dit tijdelijke aanbod is slechts geldig t/m 29 januari 2021! Hierna gaat dit aanbod én de online training in deze vorm offline! Het is dus NU of NOOIT! Gebruik de speciale kortingscode: UITVERKOOP. Wacht niet langer! Dit aanbod is nog geldig:

Ja, ik wil de online training!

Gratis E-book Tem de e-mail tijger!

6 Tips voor een scroll-vrije inbox.

Vraag het E-book gratis aan én ontvang maandelijks ons E-zine met inspirerende Moeiteloos Werken-tips.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.