Onze trainers

Om zoveel mogelijk ondernemende medewerkers, professionals en managers Moeiteloos te leren Werken, werken Lisette en Madelon samen met een team van deskundige Moeiteloos Werken trainers/coaches. Maak kennis met onze enthousiaste collega’s.

Jantina van Beers (vestiging Roosendaal)

Jantina van Beers

Jantina geeft graag concreet en praktisch toepasbaar advies. Zij zoekt naar de werkplek- en timemanagement-tools die specifiek voor jou het beste werken. Zij weet als geen ander hoe het is om werkstress te hebben. Maar werkstress kan je reduceren door alles goed te organiseren. En daar helpt zij graag individuele medewerkers, teams en organisaties bij. Dat doet zij met veel plezier in een groep, maar ook op maat in een 1-op-1 situatie.

Door haar financiële, commerciële en leidinggevende achtergrond en werkervaring kan zij zich goed  verplaatsen in de verschillende werksituaties binnen organisaties en bedrijven. Hierdoor maakt zij haar toegevoegde waarde waar.

Kernwoorden: helder, praktisch, gestructureerd, resultaatgericht en energiek. Jantina vindt het leuk om in haar vrije tijd dingen te ondernemen met haar gezin, familie en vrienden, te sporten (fitness en tennis) en houdt verder van reizen en lezen.

jantina@moeitelooswerken.nl
06 – 21 17 78 83
Jantina van Beers


Monique Donga (vestiging Utrecht)

Monique is specialist op het gebied van timemanagement en efficiënt werken. Zij is bekend met alle ins & outs van tijd, tijdsbesparing en het voorkomen van stressklachten. Met veel passie geeft zij groepstrainingen en 1-op-1 begeleiding op het gebied van Outlook (e-mail, takenlijst en agendaplanning), balans werk-privé en persoonlijke effectiviteit.

Vanuit haar ruime werkervaring als officemanager en secretariële functies, is Monique deskundige op het gebied van bureau-organisatie en het ordenen van (digitale en papieren) archieven.

Kernwoorden: praktisch, oplossingsgericht, integer en betrokken. Naast haar werk, houdt zij van netwerken, reizen achter op de motor, wandelen, speur trainen met haar beagle en geniet zij enorm van samen koken en eten.

monique@moeitelooswerken.nl
06 – 13 19 15 76
Monique Donga

Gratis praktische tips over slimmer werken in je inbox?

Meld je dan snel aan voor onze tips per e-mail én ontvang gratis het e-book 'Tem de e-mailtijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox'.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.