Stresskip of koele kikker?

(Uit: E-zine november 2017)

Stress is een heel normaal verschijnsel. Iedereen heeft op bepaalde momenten stress. Maar te veel stress maakt ziek.  Van 13 t/m 16 november a.s. wordt alweer voor de 4e keer, de landelijke  ‘Week van de werkstress’ georganiseerd. Vorig jaar hebben wij deze week omgedoopt tot een positievere variant namelijk: ‘De week van Moeiteloos Werken’. Omdat stressvrij werken, slimmer én met meer (werk)plezier ook onze missie is!

Aandacht voor werkstress is heel goed. Want stress op de werkvloer is helaas beroepsziekte nummer 1 geworden. Meer dan 1 miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out of andere werkgerelateerde psychische ziektes. Dat is veel te veel!

99 Oplossingen tegen werkstress
Maar wat voor ons stress is, is dat voor jou helemaal niet. En andersom. Er is dus niet één oplossing te geven voor stress. In het kader van de Week van de Werkstress is een overzichtje gemaakt met 99 Oplossingen tegen werkstress. Kijk eens naar deze lijst: wat zou jij op je werk kunnen toepassen? 

Oplossing 100!

Wat heel belangrijk is, is om stress bespreekbaar te maken! Dat is stap 1. Krijg jezelf steeds meer last van werkstress? Overweeg dan eens om in hierover in gesprek te gaan. Madelon heeft het afgelopen jaar de opleiding tot Stresscounselor gevolgd en kan je helpen om voor jezelf een en ander op een rijtje te zetten en je hulpmiddelen aan te reiken om hiermee om te gaan. Ook (onderdelen) van onze trainingen Moeiteloos Werken sluiten goed aan om werkstress te verminderen.

Blijf niet langer aantobben, maar neem actie! Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Doen!

Terug naar het overzicht

Lisette Beijnes (vestiging Apeldoorn) 
lisette@moeitelooswerken.nl
06 – 54 75 67 97

Madelon Gloude (vestiging Uden)
madelon@moeitelooswerken.nl
06 – 22 04 20 18

Gratis E-book Tem de e-mail tijger!

6 Tips voor een scroll-vrije inbox.

Vraag het E-book gratis aan én ontvang maandelijks ons E-zine met Moeiteloos Werken-tips.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.