Stresskip of koele kikker?

(Uit: E-zine november 2017)

Stress is een heel normaal verschijnsel. Iedereen heeft weleens stress. Maar te veel stress maakt ziek. Van 13 t/m 16 november a.s. wordt alweer voor de 4e keer, de landelijke  ‘Week van de werkstress’ georganiseerd. Vorig jaar hebben wij deze week omgedoopt tot een positievere variant namelijk: ‘De week van Moeiteloos Werken’. Omdat stressvrij werken, slimmer én met meer (werk)plezier ook onze missie is!

Aandacht voor werkstress is heel goed. Want stress op de werkvloer is helaas beroepsziekte nummer 1 geworden. Meer dan 1 miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out of andere werk gerelateerde psychische ziektes. Dat is veel te veel!

99 Oplossingen tegen werkstress

Maar wat voor ons stress is, is dat voor jou helemaal niet. En andersom. Er is dus niet één oplossing te geven voor stress. In het kader van de Week van de Werkstress is een overzichtje gemaakt met 99 Oplossingen tegen werkstress. Kijk eens naar deze lijst: wat zou jij op je werk kunnen toepassen? 

Oplossing 100!

Wat heel belangrijk is, is om stress bespreekbaar te maken! Dat is stap 1. Krijg jezelf steeds meer last van werkstress? Overweeg dan eens om in hierover in gesprek te gaan. Madelon heeft de opleiding tot Stresscounselor gevolgd en kan je helpen om voor jezelf een en ander op een rijtje te zetten en je hulpmiddelen aan te reiken om hiermee om te gaan. Ook (onderdelen) van onze trainingen Moeiteloos Werken sluiten goed aan om werkstress te verminderen.

Blijf niet langer aan tobben, maar neem actie! Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Doen!

Terug naar het overzicht

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.