E-mailloze vrijdag: to mail or not to mail?

E-mailloze vrijdag 24 november a.s.

De Week van de Werkstress is nog maar net voorbij en het volgende event staat alweer voor de deur: E-mailloze vrijdag! Dit jaar al voor de 10e keer. Deze dag is oorspronkelijk ontstaan bij onze Belgische buren. Maar ook in Nederland ontstaan steeds meer initiatieven. Goed om bewust stil te staan bij de rol die e-mail speelt in ons dagelijkse leven. Zowel zakelijk als privé.

Doe je ook mee? 

Laat voor één dag je mail eens voor wat het is. Loop bij vragen, discussies of mededelingen bij een collega langs. Bel je klanten, leveranciers en prospects. En moedig je collega’s aan om ook mee te doen!  Zo’n dag zonder e-mail werkt echt. Natuurlijk is het niet de definitieve oplossing voor de dagelijkse e-mail tsunami. Maar het is wel een eerste stap. Wie een dag werkt zonder e-mail, ervaart tijd voor het ‘echte’ werk!

Gratis promotiepakket

Op de website www.emaillozevrijdag.be lees je meer informatie. Ook kan je hier een gratis promotiepakket downloaden. Hierin vind je verschillende hulpmiddelen om aandacht te vragen voor deze dag: de 10 geboden voor e-mail, een cartoonposter, videoboodschappen, een voorbeeld afzender voor je e-mail en een out-of-officebericht voor op de dag zelf. Handig!

Wij wensen je een productieve e-mailloze dag toe vrijdag! Werk ze!

Terug naar het overzicht

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.