Training Moeiteloos Thuis Werken

Moeiteloos Thuis Werken

Naast de kennis en vaardigheden die je leert in onze training Moeiteloos Werken zoals het creëren van overzicht, e-mailmanagement, planning en prioriteren, komen in deze training ook aanvullende onderwerpen aan bod. Speciaal gericht op thuiswerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw werkplek thuis, focus, aandachts- en energiemanagement en de werk-privé balans.

De training Moeiteloos Thuis Werken zorgt ervoor dat je je thuiswerk omgeving zo organiseert, zodat je effectief en met plezier aan het werk gaat. Hierdoor neemt je productiviteit toe.

Verschillende vormen

De training Moeiteloos Thuis Werken verzorgen wij in verschillende vormen, afgestemd op jouw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan een incompany training (voor een team of afdeling), een 1-op-1 training (op de thuiswerkplek of in een andere inspirerende werkomgeving) of online (bijvoorbeeld via Microsoft Teams of Zoom). Aan jou de keuze!

Individuele afspraken

Ook individuele afspraken maken deel uit van dit programma. In 3 sessies, van circa 45-60 minuten per keer, ga je 1-op-1 aan de slag met een van onze werkplekcoaches. Dat kan online en/of offline. Samen maken we een vertaling van de theorie naar jouw persoonlijke werksituatie. Dat maakt het verschil!

Meer informatie?

Download de flyer of neem contact met ons op. We denken graag met je mee om tot een passende invulling van deze training te komen.

Flyer Moeiteloos Thuis Werken

Gratis E-book Tem de e-mail tijger!

6 Tips voor een scroll-vrije inbox.

Vraag het E-book gratis aan én ontvang maandelijks ons E-zine met inspirerende Moeiteloos Werken-tips.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.