Verjaardagsactie 50 jaar!

Wauw, deze week zijn wij (Madelon & Lisette) allebei 50 jaar geworden! Op dit moment zijn we (los van elkaar) aan het genieten van een heerlijke vakantie met ons gezin en zijn we nieuwe inspiratie aan het opdoen voor de 2e helft van ons leven. ? Op naar de 100! Wij zijn super dankbaar voor alle mooie momenten die we, zowel privé als zakelijk, hebben beleefd en hebben heel veel zin in die 2e helft.

The clock is running, so make the most of today.

Dat gunnen wij jou ook! In ons boek ‘Experttips voor Moeiteloos Werken’ hebben we 50 tips (hoe toepasselijk!) verzameld, om dit op jouw werk (en leven) toe te passen. Als verjaardagstraktatie voor jou, kan je hier een GRATIS uitgebreid inkijkexemplaar van ons boek aanvragen.

Maar dat is nog niet alles. Smaakt het naar meer? Wij hebben 50 feestelijke ‘verjaardags boekenpakketten’ voor je samengesteld. Dit speciale pakket bestaat uit ons boek, aangevuld met een aantal kleine feestelijke verrassingen voor jou. Bestellen kan hier! Let op: de ‘verjaardags boekenpakketten’ worden in week 35-36 verzonden.

Wil je ons boek al eerder lezen? Bestel dit dan via bol.com of managementboek. Dan heb je ons boek morgen al in huis. Moeiteloos!

Wij wensen je een inspirerende zomer toe! Heel graag tot over een paar weken.

Met feestelijke groet,

Madelon & Lisette

Terug naar het overzicht

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.