Voorjaarschallenge Moeiteloos Werken

Doe je mee aan onze gratis Voorjaarschallenge in maart?

Blue Monday was onze inspiratie om een gratis challenge voor je te organiseren en je op te roepen om het dit jaar rigoureus anders aan te pakken. Voor meer rust en overzicht in jouw werk, moet je bij ons zijn. En daar willen we je graag bij helpen! Daarom organiseren wij in maart a.s., speciaal voor jou, een gratis Moeiteloos Werken Voorjaarschallenge.

Meer rust en overzicht in je werk

Zie het maar als een soort grote voorjaarsschoonmaak, maar dan zonder spons en zeem 🙂 In deze challenge gaan we je 4 volle weken ondersteunen om meer rust en overzicht in je werk te vinden. En dat heeft ook een positieve invloed op je privéleven.

Van maandag 2 t/m zondag 29 maart a.s. krijg je van ons alle support, inspiratie en informatie om de dingen nu écht anders aan te pakken, zodat je veel meer ontspanning ervaart. Als je actief mee doet, krijg je gegarandeerd resultaat. Daar gaan we voor! 

Doe je ook mee met onze Voorjaarschallenge? De challenge vindt plaats via een besloten groep op Facebook. Iedere week brengen we een ander onderwerp onder de aandacht door afwisselende berichten en tools.

Doe je ook mee? Leuk! Aanmelden kan hier.

Lisette Beijnes (vestiging Apeldoorn) 
lisette@moeitelooswerken.nl
06 – 54 75 67 97

Madelon Gloude (vestiging Uden)
madelon@moeitelooswerken.nl
06 – 22 04 20 18

Gratis E-book Tem de e-mail tijger!

6 Tips voor een scroll-vrije inbox.

Vraag het E-book gratis aan én ontvang maandelijks ons E-zine met Moeiteloos Werken-tips.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.