Week van de Werkstress

De jaarlijkse ‘Week van de Werkstress’ vindt plaats van maandag 16 t/m vrijdag 20 november 2020. In deze week wordt speciale aandacht besteed aan voor het voorkomen van werkstress. Zoals jullie van ons gewend zijn, maken wij er graag de ‘Week van Moeiteloos Werken’ van. Klinkt positiever toch?

Thema: Blijf in balans

Het landelijke thema van dit jaar is ‘Blijf in balans’. In deze Corona-periode is het een extra uitdaging om deze balans te bewaken. De balans tussen werk en privé, inspanning en ontspanning, gezondheid en ziekte, fysieke en online contacten etc. 

Wij helpen je daar graag bij en laten je, in onze gratis mini-cursus, zien hoe je allerlei verleidelijke afleiders kan leren weerstaan. Een cadeautje van ons, voor jou!

Cadeautje voor jou: mini-cursus ‘Verleidelijke afleiders’

In week 47 mailen wij je iedere werkdag een deel van onze mini-cursus ‘Verleidelijke Afleiders’, waarmee je direct aan de slag kan. Helemaal gratis en vrijblijvend. Waardevolle informatie en praktische tips om meer balans te krijgen in je werk. Je leert hoe je om gaat met al die verleidelijke afleidingen gedurende je werkdag, maar vooral hoe je weer (óf meer) baas kunt worden over je eigen werktijd. 

Doe je mee?

Schrijf je dan snel in! We zien je graag maandag 16 november a.s.

Ja, ik doe mee aan de mini-cursus ‘Verleidelijke Afleiders’!

Terug naar het overzicht

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.