Week van Moeiteloos Werken

Volgende week, van 11 t/m 15 november a.s., wordt de landelijke ‘Week van de Werkstress’ weer georganiseerd. Dit om aandacht te vragen voor ongezonde werkstress en het voorkomen van een burn-out. Schrik niet, maar meer dan één miljoen mensen in Nederland loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Bizar! Dat moet en kan anders! 

Sinds 2015 hebben wij deze week omgedoopt tot de ‘Week van Moeiteloos Werken’. Dat klinkt een stuk positiever toch? Gelukkig wordt dit landelijk ook gezien en is er dit jaar voor het thema ‘Werkplezier’ gekozen: preventie van werkstress & het vergroten van werkplezier. En dat ondersteunen wij natuurlijk graag.

Proeverij Moeiteloos Werken

Speciaal voor deze week hebben wij daarom een ‘Proeverij Moeiteloos Werken’ bedacht. Met iedere werkdag nieuwe inspiratie om Moeiteloos te (leren) Werken. Stressvrij, slimmer en met plezier! Dat is niet voor niets ons motto. En dat gunnen wij jou ook.

Volg dus volgende week onze social media kanalen en onze website. Hier plaatsen wij elke (werk)dag interessante nieuwtjes, tips en wetenswaardigheden in het kader van onze Proeverij.

Proef je mee?

‘Like’ nu alvast even onze Facebook-pagina en LinkedIn-pagina. Zo mis je niets en komt de proeverij vanzelf voorbij! Moeiteloos! Proef je mee volgende week?

Met stressvrije groet,

Jantina, Monique, Lisette, Madelon

Terug naar het overzicht

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.