1-op-1 coaching Moeiteloos Werken

Het traject

Dit pakket is ons individuele 1-op-1 traject. Begeleiding op maat met exclusieve aandacht voor jouw persoonlijke werksituatie. Gedurende een periode van 3 tot 4 maanden gaan wij samen aan de slag en zijn wij jouw persoonlijke coach op weg naar Moeiteloos Werken.

Onze werkplektrainer/coach komt 3 – 4 keer bij je op bezoek op de werkplek. Tussendoor worden er 2 online (bel-, Zoom- of Teams-) afspraken gemaakt. De afspraken op de werkplek duren circa 1 ½ -2 uur.

In deze persoonlijke coachingsafspraken maken we samen stap voor stap de vertaling van de theorie naar de dagelijkse werkpraktijk en helpen wij je om Moeiteloos Werken te implementeren op jouw eigen werkplek en in jouw mailomgeving. Begeleiding op maat. Dat maakt het verschil.

Het resultaat

  • Grip op je werkzaamheden en informatie
  • Meer rust & overzicht in je hoofd, werk en leven
  • Een scroll-vrije inbox
  • Een persoonlijke assistent: Outlook
  • Meer tijd voor dat wat écht belangrijk voor je is

Interesse? 

Wil je weten wat dit traject voor jou kan betekenen? Of heb je andere vragen hierover? Neem dan contact met ons op. We denken graag vrijblijvend met je mee over een traject op maat, passend bij jouw werksituatie en doelstellingen.

Flyer training Moeiteloos Werken

Gratis praktische tips over slimmer werken in je inbox?

Meld je dan snel aan voor onze tips per e-mail én ontvang gratis het e-book 'Tem de e-mailtijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox'.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.