Gratis downloads

Dankbaarheid

Door echte aandacht te schenken aan de goede & fijne dingen in je werk (en natuurlijk jouw leven) neemt je gevoel van werkplezier & geluk toe.

Wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van dankbaarheid heeft aangetoond dat het helpt tegen piekeren en angsten en dat het zelfs goed is voor je gezondheid! Genoeg redenen om dus stil te staan bij die dingen waarvoor jij dankbaar bent. 

Chapters van Vertellis is een speciaal notitieboek dat hiervoor heel handig is. Maar je kan natuurlijk ook gebruik maken van ons eigen Moeiteloos Werken invullijstje.

Download het invullijstje 

 


Moeiteloos Werken met Pomodoro-techniek

Lastig om je te concentreren? Stel je belangrijke werkzaamheden steeds maar weer uit? Probeer dan eens de Pomodoro-techniek. Je werkt in tijdblokken: zet een kookwekker op 25 minuten en start met de klus, hierna mag je een korte pauze houden. Na 3-4 pomodoro’s neem je een langere pauze. Meer weten?

Download de handleiding 

 


Checklist Bijna vakantie!

Met een (zomer)vakantie voor de deur, moet er vaak nog heel wat gebeuren! Deze checklist helpt je daarbij . Begin zonder stress aan je vakantie en pak daarna ook gemakkelijk je werkzaamheden weer op. Wij wensen je een heerlijk vakantie toe! Geniet ervan.

Download de checklist

 


Doe een braindump!

Heb je veel dingen waar je nog aan moet denken? Wordt je onrustig van alles wat je nog moet doen? Ben je het overzicht een beetje kwijt? Doe dan eens een braindump. Maak je hoofd leeg en krijg zicht op je prioriteiten.

Download de handleiding

 


Checklist Nieuw Jaar

Heb je het ook nog zo druk om alles af te werken voordat de kerstvakantie begint? Nog even dit, nog even dat! Als vervolg op onze zomer-checklist, hebben we ook een checklist gemaakt voor het nieuwe jaar.

Begin zonder stress aan de kerstdagen en pak ‘opgeruimd’ je werkzaamheden in het nieuwe jaar weer op. Deze checklist helpt je daarbij. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Download de Checklist Nieuw Jaar

 


De moeiteloze doelenlijst

Hoe stel je doelen? En nog belangrijker, hoe bereik je je doel?
Een stappenplan om je hierbij te helpen.


Download de doelenlijst

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.