Bereken het resultaat

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat een medewerker gemiddeld 1 uur per dag kwijt is met het zoeken naar verkeerd opgeborgen informatie en materialen. Tel daarbij op, de tijdwinst die al snel te behalen is om effectiever om te gaan met e-mail en de to-do’s. Het totaal komt dan al snel op zo’n 1½ uur per dag aan te besparen tijd. Bij een 5-daagse werkweek is dat bijna één hele werkdag. Per jaar (47 werkweken gemiddeld) betekent dat maar liefst een verlies van 9 werkweken per medewerker aan beschikbare werktijd.

Dat kan anders! Door een training Moeiteloos Werken leer je anders naar jouw persoonlijke werk(plek)organisatie en werkgewoontes te kijken en hiermee op een effectieve & efficiënte manier om te gaan.

In 2014 heeft ook in Nederland een Effectiviteitsonderzoek plaatsgevonden over de resultaten van inzet van een professional organizer, door de Beroepsvereniging van Professional Organizers (www.nbpo.nl) in samenwerking met Research2Evolve.  Snel meer weten? Bekijk dan deze factsheetWaar kan een professional organizer mee helpen? En wat levert dat op? Nieuwsgierig naar de inhoudelijke onderbouwing van deze positieve resultaten? Lees dan de uitgebreide Rapportage Effectiviteitsonderzoek NBPO-2015.

Ook uit onze evaluaties van de trainingen en individuele trajecten blijkt dat het zeer de moeite waard is om te investeren in trainingen slimmer werken. De kosten van deze trainingen worden namelijk al heel snel terugverdiend. Dit naast alle dagelijkse voordelen voor de individuele medewerker, zoals meer controle over e-mail, overzicht op zijn/haar werkzaamheden, minder gevoel van werkdruk, meer werkplezier enzovoort.

Graag brengen wij je, indien gewenst, in contact met onze (eerdere) opdrachtgevers of trainees.

 

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.