Vertellis

Vertellis heeft als missie om mensen dichter bij elkaar te brengen en meer tijd offline te stimuleren. En dat ondersteunen wij ook! Vertellis heeft mooie producten, originele betekenisvolle cadeaus, kaartspellen, dagboeken en tools voor persoonlijke ontwikkeling. Neem eens een kijkje op hun website. Een van de producten waar wij fan van zijn is:

Notitieboek Chapters

Een inspiratieboek: een momentje voor jezelf

Vertellis Chapters

Notitieboek Chapters is een kruising tussen een notitieboek, dagboek en inspiratieboekje. In onze ‘druk-druk-druk’ samenleving nemen we vaak niet meer de tijd om eens even stil te staan bij onze dag en ons leven. We hollen van de ene afspraak naar de andere. Wat staat er morgen op de planning? En volgende week?

Met Chapters breng je hier verandering in!

Deze ‘personal coach’, in de vorm van een dankbaarheidsdagboek, helpt je om bewuster en positiever in het leven te staan. Zelfreflectie & dankbaarheid staan centraal. Krachtige vragen leren je om dankbaar te zijn en te focussen op dingen die er werkelijk toe doen. Bijvoorbeeld:

  • Wat ging er vandaag goed?
  • Wat kon er beter?
  • Wat drijft en motiveert je op dit moment?
  • Waar ga je de komende tijd mee starten?

Verder bevat Chapters opdrachten, quotes en verhalen die je aanzetten tot actie en je mindset verbeteren. Het helpt je meer uit je dagen en weken te halen, door je hoofd leeg te maken en jouw gedachten een plek te geven. Maar natuurlijk is er ook voldoende ruimte om jouw eigen notities op te schrijven.

Vertellis Chapters

Chapters is ook een origineel cadeau voor familie, vrienden of collega’s.

Vertellis Chapters kost € 29,99 exclusief verzendkosten


Gratis praktische tips over slimmer werken in je inbox?

Meld je dan snel aan voor onze tips per e-mail én ontvang gratis het e-book 'Tem de e-mailtijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox'.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.