Vertellis

Vertellis Chapters

Een inspiratieboek: een momentje voor jezelf

Vertellis Chapters

Notitieboek Chapters is een kruising tussen een notitieboek, dagboek en inspiratieboekje. In onze ‘druk-druk-druk’ samenleving nemen we vaak niet meer de tijd om eens even stil te staan bij onze dag en ons leven. We hollen van de ene afspraak naar de andere. Wat staat er morgen op de planning? En volgende week?

Kijk eens even terug naar vandaag! Bewaak je rust, leef bewuster, ontwikkel, leer en geniet van je positieve ervaringen en gebeurtenissen in je leven. Zelfreflectie & dankbaarheid staan centraal in Chapters. Hiervoor zijn verschillende vragen opgenomen, zoals bijvoorbeeld:

  • Wat ging er vandaag goed?
  • Wat kon er beter?
  • Wat drijft en motiveert je op dit moment?
  • Waar ga je de komende tijd mee starten?

Verder bevat Chapters opdrachten, quotes en verhalen die je aanzetten tot actie en je mindset verbeteren, om je te helpen meer uit je dagen en weken te halen! Maar natuurlijk is er ook voldoende ruimte om jouw eigen notities een plek te geven.

Vertellis Chapters

Dit boekje kan je helpen om je hoofd leeg te maken, jouw gedachten een plek te geven, een positief en gelukkig mens te worden en bewuster te leven. Chapters is ook een origineel cadeau voor familie, vrienden of collega’s.

Vertellis Chapters kost € 29,99 exclusief verzendkosten

Ja, ik wil Chapters bestellen!


Vertellis Life Planner

Een nieuw product van Vertellis: de Life Planner! Een mix van een planner, agenda en productiviteitsboek

Vertellis Life Planner

Het plannen van de dag, week of maand zorgt voor rust & overzicht. Dat leren wij ook onze deelnemers aan de trainingen Moeiteloos Werken. Maar niet bij iedereen past een digitale tool. Sommige mensen vinden het gewoon fijn om te schrijven, offline dus! En hiervoor is de Life Planner heel geschikt. 

De Life Planner richt zich op alle aspecten in jouw drukke leven. Welke rollen vertolk je in het dagelijks leven? Wat zijn hierbij jouw doelen? Welke verbeteringen wil je aanbrengen op het gebied van gezondheid? En welke in relaties & vriendschappen? Wat is dat ene ding dat je vandaag af wilt hebben. waardoor je dag geslaagd is?

De focus ligt níet op (nog) meer doen, maar juist op het minimaliseren van taken. Keuzes maken. Bij jezelf nagaan WELKE taak NU het belangrijkste is voor JOU! De JUISTE dingen doen.

De Life Planner kost € 24,95 exclusief verzendkosten

Ja, ik wil de Life Planner bestellen!

Gratis praktische tips over slimmer werken in je inbox?

Meld je dan snel aan voor onze tips per e-mail én ontvang gratis het e-book 'Tem de e-mailtijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox'.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.