Ons boekavontuur

Juli 2023

En ook de 3e druk van ons boek ‘Experttips voor Moeiteloos Werken’ is een feit. Wat leuk dat we steeds meer mensen mogen inspireren om Moeiteloos te (leren) Werken. Lekker op weg naar onze missie ‘Moeiteloos Werken voor heel (werkend) Nederland’!


Oktober 2021

We proudly present de 2e druk van ons boek ‘Experttips voor Moeiteloos Werken’! Naast een aantal kleine aanpassingen in de tekst, heeft het boek een andere ‘look and feel’ gekregen. De tekening op de cover heeft o.a. plaatsgemaakt voor een foto, onze huisstijlkleuren en logo zijn verwerkt, er is ander papier gebruikt en ook onze foto’s hebben een update gehad.

Wij zijn heel blij met het eindresultaat en vooral ook benieuwd wat jij als onze lezer ervan vindt. Laat je ons je reactie weten?


Juni 2020

Nu ook als luisterboek verkrijgbaar

Wij hebben onze tijd goed besteed tijdens de Corona-periode. Lisette en Madelon zijn namelijk apart, helemaal Corona-proef, de studio in gegaan om ons luisterboek zelf in te spreken. Dat was bijzonder leuk om te doen.

Luisterboek-uitgeverij Bookora heeft het luisterboek verder samengesteld en publiceert dit voor ons op verschillende shops en platformen, zodat het gekocht en beluisterd kan worden. Op naar Moeiteloos Werken voor iedereen!

Ons boek ‘Experttips voor Moeiteloos Werken’ is dus nu als papieren boek, e-book én luisterboek te verkrijgen. Hier zijn we trots op!


25 mei 2018

The NXT Business Level Event: lancering boek

En toen was het zover! Op 25 mei vond het NXT Business Level Event plaats in congrescentrum Spant! in Bussum. Samen met de andere auteurs van de Expertboek-serie, was er een dag georganiseerd met interviews, workshops en lezingen. En met als afsluiter de feestelijke lancering van ons boek Experttips voor Moeiteloos Werken.

Wat super om dan, na een periode van zo’n 9 maanden, eindelijk ons boek écht in handen te krijgen. We zijn supertrots en hebben al vele positieve reacties ontvangen. Meer lezen over ons boek? Lees hier verder.


23 maart 2018 

De lanceringsdatum is bekend!

De ‘geboorte’ van ons boek Moeiteloos Werken komt steeds dichterbij. We hebben de afgelopen weken weer een aantal stappen gezet op weg naar de lancering. Het manuscript is nagekeken door de redacteur en inmiddels weer aangepast retour gezonden. Er is een 1e ontwerp gemaakt voor de cover en we zijn, samen met onze uitgever en collega-auteurs, de lanceringsdag aan het voorbereiden.

De lanceringsdatum is nu ook bekend: vrijdag 25 mei 2018 is het zover. Op deze dag wordt het NXT Business Level Event in congrescentrum Spant! georganiseerd. Een dag vol met workshops, lezingen, mastermind- en netwerksessies. En … last but not least, de lancering van ons boek Experttips voor Moeiteloos Werken tijdens de borrel. Wij kijken er erg naar uit!

Ben je al benieuwd naar reacties van onze proeflezers? 

  • ‘ Een duidelijk, eenvoudig en makkelijk toepasbaar geschreven boek’ ‘
  • ‘Het boek gaf mij veel inspiratie én het gevoel ‘ik ga echt moeiteloos werken!’ Veel praktische, handige tips en goede achtergrondinformatie’
  • ‘Complimenten! Een praktisch, toepasbaar en overzichtelijk boek!’
  • ‘Je krijgt echt energie van dit boek! Je wil gelijk met de tips aan de slag!’

Daar zijn we nu al trots op! Op naar Moeiteloos Werken voor iedereen!


23 februari 2018 

Mijlpaal

Vandaag hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt in ons boekenavontuur! We hebben namelijk ons manuscript ingeleverd bij de uitgever.  De afgelopen weken hebben we de laatste (schrijf)puntjes op i gezet en de bevindingen van onze proeflezers in ons manuscript verwerkt. Heel fijn Frida, Gea, Ruth en Wanda, dat jullie dat voor ons hebben willen doen! Nu is het de beurt aan de redacteur, die onze teksten op spel- en stijlfouten gaat screenen. Spannend hoor!

Even voorstellen, onze collega-auteurs

Deze maand hebben we onze collega-auteurs voor de nieuwe serie ExpertTips-boeken ontmoet. En dat zijn niet de minste. Graag stellen wij ze aan jullie voor.

Van links naar rechts:
Wim Belt (Briony van den Bussche was afwezig), Winston Scholsberg, Jeanet Bathoorn, Roy Martina, Lisette en Madelon. 

Wij zijn er trots op deel uit te mogen maken van dit team. Samen gaan we nadenken over de boeklancering eind mei. We hopen jullie snel de definitieve datum te kunnen laten weten. Eén ding staat vast. Het wordt niet alleen een boeklancering, maar een interessant dagprogramma, met workshops, lezingen en nog veel meer.


26 januari 2018

Voortgang boek

Over een paar maanden, eind mei, is het al zover. Een nieuwe serie van 5 boeken uitgegeven door Expert Tips. Boeken over verschillende onderwerpen, geschreven door verschillende schrijvers. Binnenkort vertellen wij jullie meer over onze collega-auteurs.

Waar gaat ons Expertboek over?

Ons boek beschrijft onze ‘MOEITELOOS-methode’, voorzien van een uitwerking met 50 direct toepasbare praktische tips. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:

  • het organiseren van je werkomgeving, informatie & e-mail
  • werkgewoontes
  • het werken met een takenlijst
  • planning & prioritering
  • energiemanagement

Kortom, 50 praktische tips gebaseerd op onze trainingen en de werkplekbezoeken in de afgelopen 10 jaar. Al onze ervaring en kennis in één boek. Een mooie kroon op ons werk, omdat Structuurlijk & Complemento in 2018 ook allebei 10 jaar bestaan. Leuk om dat te kunnen vieren met de uitgave van ons eigen boek.

De boekpresentatie zal eind mei 2018 plaatsvinden. We houden jullie natuurlijk graag de komende tijd op de hoogte van ons boekenavontuur.


15 december 2017

Hoe het begon

Al een tijdje stond de wens op ons lijstje om ‘ooit’ een eigen boek te gaan schrijven. Na het afronden van onze e-trainingen is nu de tijd gekomen om ons daarop te gaan richten.

En zo zijn we in september 2017 gestart met een eerste brainstorm over de inhoud voor ons eigen Moeiteloos Werken-boek. Op dit moment zijn we alweer een paar maanden én hoofdstukken verder en zien we de inhoud van ons boek steeds meer vorm krijgen. Wat een leuk proces!

Soms gaat het schrijven moeiteloos en af en toe is het worstelen om de juiste woorden, de juiste onderwerpen en de juiste volgorde te vinden. Een hele ervaring.

Een tipje van de sluier

Ons boek wordt uitgebracht door Expert boek en maakt onderdeel uit van een volgende serie van 5 boeken. Inmiddels zijn er al 15 Experttips boeken over verschillende onderwerpen verschenen.

De planning is om in januari 2018 het manuscript ‘af’ te hebben, zodat we dit kunnen voorleggen aan een aantal kritische proeflezers. En eind mei 2018 is het dan voor ons zover. Ons eigen Moeiteloos Werken boek. Spannend! In onze e-zines en op deze plek op de website, zullen wij jullie op de hoogte houden van ons boekenavontuur. Binnenkort meer over de inhoud van ons boek.

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.