Moeiteloos Werken met Microsoft Teams

“Hoe werk ik samen met mijn team in Microsoft Teams?”

“Wanneer communiceer ik in een kanaal en wanneer in een groepschat?”

“Hoe organiseer ik een vergadering?”

Werk je inmiddels regelmatig thuis en/of met Microsoft Teams? Vind je het een hele uitdaging om hierin een voor jou passende routine te vinden? En kan jij wel wat tips gebruiken om effectiever te werken met Microsoft Teams?

Juist in deze thuiswerktijd kan een gebrek aan kennis en vaardigheden van Microsoft Teams voor méér stress zorgen. Hoe houd je nou het overzicht binnen Teams? Kan ik vergaderen met mensen buiten mijn bedrijf? Hoe werk ik gemakkelijk samen in een document? Hoe pas ik mijn achtergrond aan voor een vergadering?

Heeft Microsoft Teams nog geheimen voor jou?

Door het volgen van een training ‘Moeiteloos Werken met Microsoft Teams’ krijg je meer inzicht, kennis, vaardigheden én handige tips over het gebruik van dit programma.

De training zorgt ervoor dat je effectief en met plezier aan het werk kan. Hierdoor nemen je productiviteit en vaardigheden toe en ontwikkel je efficiënte werkmethodes in het werken met Microsoft Teams.

Verschillende vormen

Deze training verzorgen wij in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan een incompany training (voor een team of afdeling) met meerdere sessies of een 1-op-1 training (op de thuis-)werkplek (online uiteraard, via Teams). Ook stemmen we de inhoud af op jouw specifieke wensen en werksituatie. Dit omdat de kennis en ervaring met het werken met Teams in iedere organisatie weer anders is.

Samen maken we de vertaling van de theorie naar jouw persoonlijke werksituatie. Dit maatwerk is de kracht van Moeiteloos Werken. Dat maakt het verschil!

Meer informatie?

Download de flyer of neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

Flyer Moeiteloos Werken met Microsoft Teams

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.