Moeiteloos Werken met Microsoft Teams

“Hoe werk ik efficiënt samen met mijn collega’s in Microsoft Teams?”

“Weet jij hoeveel tijd je kan besparen door intern te communiceren via MS Teams?”

“Hoe organiseer ik een interactieve vergadering in MS Teams?”

Werk jij regelmatig thuis en met MS Teams? Vind je het een hele uitdaging om hierin een voor jou passende routine te vinden? En kan jij wel wat tips gebruiken om effectiever te werken met dit programma?

Een gebrek aan kennis van de mogelijkheden van MS Teams kan voor stress zorgen. Hoe houd je nu overzicht als je werkt met MW Teams? Welke applicaties zet je gezamenlijk in om de samenwerking te bevorderen? En hoe doe je dat? Kan ik vergaderen en samenwerken met mensen buiten mijn bedrijf? Hoe werk ik gemakkelijk samen in een document?

Heeft Microsoft Teams nog geheimen voor jou?

Door het volgen van de trainingMoeiteloos Werken met Microsoft Teams’ krijg je meer inzicht, kennis, vaardigheden én handige tips over het gebruik van dit programma. De training zorgt ervoor dat je effectief en met plezier aan het werk kan. Hierdoor neemt je productiviteit toe. Je ontwikkelt efficiënte werkmethodes en vaardigheden in MS Teams.

Verschillende vormen

Omdat de kennis en ervaring met het werken met MS Teams in elke organisatie weer ander is, verzorgen wij deze training in verschillende vormen. Afgestemd op jouw specifieke wensen en/of werksituatie. Dat kan een in company training zijn voor een team of afdeling met meerdere sessies of een 1-op-1 training (op de thuis-)werkplek. Offline of online, uiteraard via Teams. Samen maken we een vertaling van de theorie naar jouw persoonlijke werksituatie. Dit maatwerk is de kracht van Moeiteloos Werken en dat maakt het verschil!

Meer informatie?

Download de flyer of neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.