(Online) Moeiteloos Werken toolbox

Ben jij op zoek naar inspiratie om slimmer te werken? Hoe krijg én houd je een scroll-vrije inbox, grip op je taken en tijd? Dan hebben wij voor jou een speciale (online) toolbox samengesteld, boordevol gereedschappen c.q. handvatten en inspiratie om Moeiteloos te Werken.

online toolbox moeiteloos werken

Alle producten uit de Moeiteloos Werken Toolbox zijn online benaderbaar en je kan hiermee vrijwel direct aan de slag! Laat je inspireren. Op naar Moeiteloos Werken! Stressvrij, slimmer en met plezier!

De online toolbox bestaat uit:

e-book experttips voor moeiteloos werken 50 praktische tips

Extra bonussen

Naast al deze waardevolle en inspirerende informatie, krijg je er van ons óók nog onderstaande handige bonusdocumenten bij (als pdf).

extra bonussen bij online toolbox moeiteloos werken
  • CHECKLIST ‘BIJNA VAKANTIE’: een handige checklist om zonder stress aan je vakantie te beginnen én daarna ook gemakkelijk je werkzaamheden weer op te pakken.
  • CHECKLIST ‘NIEUW JAAR’: aan het einde van het jaar heb je het vaak extra druk. Nog even dit, nog even dat! Begin zonder stress aan de kerstdagen en pak ‘opgeruimd’ je werkzaamheden in het nieuwe jaar weer op. Deze checklist helpt je daarbij.
  • TIPS voor een superhandige MAP ‘AFWACHTEN’: je werkt pro-actief en vergeet niets meer. Je wilt nooit meer anders…
  • E-ZINE MOEITELOOS WERKEN: iedere maand automatisch een nieuwe uitgave van ons e-zine in je inbox. Nog meer inspiratie over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en nog veel meer.

Een zeer waardevol inspiratiepakket om Moeiteloos te (leren) Werken. Bij elkaar opgeteld is de waarde van dit uitgebreide inspiratiepakket méér dan € 60,-. Maar voor de prijs hoef je het niet te laten!

Onze missie is om heel werkend Nederland Moeiteloos te laten Werken. En dat gunnen wij jou ook! Daarom bieden wij je deze (online) toolbox NU aan voor slechts € 47,50 inclusief BTW. De echte waarde bedraagt veel en veel meer! Het uiteindelijke resultaat van meer rust, overzicht en werkplezier is natuurlijk onbetaalbaar. Op naar Moeiteloos Werken voor jou!

Ja, ik wil graag de (online) toolbox!

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.