Over ons

Moeiteloos Werken is een gezamenlijk trainingsconcept van Lisette Beijnes en Madelon Gloude. Lisette en Madelon zijn beide ervaren werkplektrainers, gespecialiseerd in productiviteit, timemanagement en werkstress. Sinds 2008 hebben zij al vele drukbezette medewerkers, managers en ondernemers geholpen om Moeiteloos te werken. Stressvrij, slimmer en met plezier!

Lisette en Madelon zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers en hanteren de door deze beroepsgroep opgestelde algemene voorwaarden.

Onze trainers

Lisette Beijnes (vestiging Apeldoorn)

Lisette is een bevlogen en gedreven professional met hart voor haar trainees.
Ze haalt er plezier uit medewerkers te bewegen naar een nieuwe efficiënte, effectieve en moeiteloze manier van werken. Ze doet dit op een doeltreffende manier zowel in groepsverband als tijdens individuele begeleidingsmomenten. Lisette heeft het natuurlijke vermogen om zich aan te passen aan haar doelgroep. De afgelopen jaren heeft ze ruime werkervaring opgedaan als werkplektrainer en effectiviteitscoach bij diverse profit- en non-profitorganisaties.

Kernwoorden: bevlogen, enthousiasmerend, praktisch, empathisch, motiverend. Naast haar werk spendeert ze graag quality-time met haar gezin, en houdt ze van leuke dingen ondernemen met haar familie en vrienden, fotograferen, lezen, DanceWorkout en de zon.

lisette@moeitelooswerken.nl
06 – 54 75 67 97 
Lisette Beijnes


 

Madelon Gloude (vestiging Uden)

Madelon helpt graag individuele medewerkers, teams en organisaties om slimmer, met meer gemak, energie én plezier te werken. Zij geeft met veel plezier training aan een groep, maar komt ook in de 1-op-1 situatie goed tot haar recht. Een praktische insteek, aansluiten bij de individuele wensen & mogelijkheden én actie! Door haar achtergrond als personeel & organisatie-adviseur, kan zij zich goed inleven in de werksituatie van mensen en ontwikkelingen binnen organisaties. Haar specialisatie is stressmanagement & werkdruk.

Kernwoorden: enthousiast, oplossingsgericht, energiek en humor. Naast haar werk, houdt zij van leuke dingen doen met haar gezin en vrienden, wandelen met haar labradoodles, lezen en veel gezelligheid.

madelon@moeitelooswerken.nl
06 – 22 04 20 18 
Madelon Gloude

Gratis E-book Tem de e-mail tijger!

6 Tips voor een scroll-vrije inbox.

Vraag het E-book gratis aan én ontvang maandelijks ons E-zine met Moeiteloos Werken-tips.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.