Over ons

Moeiteloos Werken is een gezamenlijk training- en coaching concept, ontwikkeld door Lisette Beijnes en Madelon Gloude. Lisette en Madelon zijn beide ervaren werkplektrainers gespecialiseerd in slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, productiviteit, timemanagement en werkstress.

Sinds 2008 hebben zij al vele drukbezette medewerkers, managers en ondernemers geholpen om Moeiteloos te (leren)  werken. 

Door het schrijven van het boek Experttips voor Moeiteloos Werken in 2018, kunnen nu nog meer ondernemende medewerkers, professionals en managers kennismaken met de Moeiteloos Werken-methode. Hun missie is dan ook om heel Nederland (en België) Moeiteloos te laten werken. Stressvrij, slimmer en met plezier! 

Hiervoor werken zij samen met een team van enthousiaste, deskundige trainers/coaches, geografisch verdeeld over Nederland. 


De gezichten achter Moeiteloos Werken

Lisette Beijnes (vestiging Apeldoorn)

Lisette is een bevlogen en gedreven professional met hart voor haar trainees. Ze haalt er plezier uit medewerkers te bewegen naar een nieuwe efficiënte, effectieve en moeiteloze manier van werken. Ze doet dit op een doeltreffende manier zowel in groepsverband als tijdens individuele begeleidingsmomenten.

Lisette heeft het natuurlijke vermogen om zich aan te passen aan haar doelgroep. De afgelopen jaren heeft ze ruime werkervaring opgedaan als werkplektrainer en effectiviteitscoach bij diverse profit- en non-profitorganisaties.

Kernwoorden: bevlogen, enthousiasmerend, praktisch, empathisch, motiverend. Naast haar werk spendeert ze graag quality-time met haar gezin en houdt ze van leuke dingen ondernemen met haar familie en vrienden, fotograferen, lezen, DanceWorkout en de zon.

lisette@moeitelooswerken.nl
06 – 54 75 67 97 
Lisette Beijnes

Lisette Beijnes (vestiging Apeldoorn)


Madelon Gloude (vestiging Uden)

Madelon ondersteunt graag individuele medewerkers, managers, teams en organisaties om slimmer, met meer gemak, energie én plezier te werken. Zij geeft met veel plezier training aan een groep, maar komt ook in de 1-op-1 situatie goed tot haar recht. Een praktische insteek, aansluiten bij de individuele wensen en mogelijkheden én actie! 

Door haar achtergrond als personeel & organisatie-adviseur, kan zij zich goed inleven in de werksituatie van mensen en ontwikkelingen binnen organisaties. Haar specialisaties zijn stressmanagement, werkdruk en werkgeluk 🍀.

Kernwoorden: enthousiast, oplossingsgericht, praktisch, energiek en humor. Naast haar werk, houdt zij van leuke dingen doen met haar gezin, familie en vrienden, wandelen met haar labradoodles, lezen en veel gezelligheid.

madelon@moeitelooswerken.nl
06 – 22 04 20 18 
Madelon Gloude

Madelon Gloude (vestiging Uden)

Gratis praktische tips over slimmer werken in je inbox?

Meld je dan snel aan voor onze tips per e-mail én ontvang gratis het e-book 'Tem de e-mailtijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox'.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.