Moeiteloos Blijven Werken

Online jaarprogramma

Moeiteloos Blijven Werken

Moeiteloos Blijven Werken is een online jaarprogramma dat als reminder en ‘stok achter de deur’ dient het volgen van onze training Moeiteloos Werken.

Je wordt door middel van een e-mail wekelijks herinnerd aan de nieuwe manier van werken. Je zet een volgende stap door de nog niet geïntegreerde werkwijzen en tips alsnog eigen te maken en niet terug te vallen in jouw oude werkgewoontes. Bovendien maak je kennis met aanvullende nieuwe onderwerpen zoals work-life balans, omgaan met energie gedurende de (werk)dag, overleg do’s en nieuwe Outlook-tips.

Inhoud jaarprogramma

Het Moeiteloos Blijven Werken jaarprogramma bestaat uit:

  • 52 wekelijkse reminders: iedere week ontvang je, per e-mail, een reminder waarin een onderwerp uit de training Moeiteloos Werken opgefrist wordt. Dit aangevuld met nieuwe informatie & tips ter verdieping.
  • Een groot deel van de wekelijkse reminders is voorzien van een bijlage. Aan het einde van het jaarprogramma heb je hiermee een een fraai naslagwerk samengesteld.

Reacties van deelnemers

Inmiddels heb ik mijn laatste reminder-mail ontvangen. Na het volgen van dit programma is er echt een knop bij mij omgegaan. De reminders waren erg behulpzaam bij het ‘inslijten & bijslijpen’ in de dagelijkse (werk)praktijk.

Harold van Ganzenwinkel, Gemeente Apeldoorn

Het online jaarprogramma is voor mij heel aantrekkelijk om de tips & trucs actueel te houden. Door deze reminders bekijk ik het boek ‘Experttips voor Moeiteloos Werken’ regelmatig op het betreffende hoofdstuk en zo probeer ik het efficiënt werken vol te houden.

W.B.

Ik heb het wekelijks ontvangen van jullie reminder-mails erg fijn gevonden. Toch weer een reminder die soms iets weggezakt was. Een stok achter de deur … Ha, ha, om mijn mailbox goed bij te houden én nieuwe handigheden toe te passen.

C.B.

Meer informatie?

Download de flyer.

Flyer Moeiteloos Blijven Werken

De investering

Ben jij toe aan verdieping en een volgende stap op weg naar Moeiteloos Werken?  Het online jaarprogramma kost  € 99,- exclusief BTW. 

De echte waarde bedraagt natuurlijk veel en veel meer! Het uiteindelijke resultaat van meer rust, overzicht en werkplezier is namelijk onbetaalbaar. Op naar Moeiteloos Blijven Werken voor jou!

Ja, ik wil graag Moeiteloos Blijven Werken!

Wil je met ons sparren over het inzetten van dit online jaarprogramma voor jouw organisatie en/of team? Dat kan! We denken graag met je mee en maken een offerte op maat. Laat het ons weten en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.