Ons boek: Experttips voor Moeiteloos Werken

Heb jij het vaak ‘druk, druk, druk’? Een volle inbox en te weinig tijd? Ervaar je stress en is het (werk)plezier soms ver te zoeken? Stop dan met ploeteren en lees ons boek Experttips voor Moeiteloos Werken.

In dit boek staan 50 direct toepasbare praktische tips die je helpen om stressvrij en slimmer te (leren) werken.  Met onze MOEITELOOS-methode ga je niet alleen moeiteloos werken, maar ervaar je daardoor ook meer (werk)plezier. Moeiteloos werken voor iedereen; dat gunnen wij jou ook!


Gratis inkijkexemplaar

Wil je graag een indruk krijgen van het boek, de MOEITELOOS-methode én alvast een aantal tips lezen? Vraag dan jouw GRATIS inkijkexemplaar aan.

GRATIS inkijkexemplaar! 


In verschillende uitgaven verkrijgbaar

Heb je interesse in ons boek? Leuk! Het boek is in verschillende uitgaven te verkrijgen, namelijk als:

  • Papieren boek : € 20,- (inclusief verzendkosten en BTW)
  • E-book : € 12,50 (inclusief BTW)
  • Luisterboek : € 12,99 (inclusief BTW). Ingesproken door Madelon en Lisette. Dus kan je ook onderweg, in de tuin, tijdens het sporten of de hond uit laten, luisteren naar onze 50 tips om stressvrij, slimmer en met plezier te werken. Nieuwsgierig? Beluister hier een fragment.

De keuze is aan jou!


Bestellen?

Dat kan hier:

Papieren BOEK 

Of via Managementboek.

E-BOOK 

Om te lezen op je laptop, iPad of E-reader.

LUISTERBOEK 

Voor onderweg, tijdens sporten, de hond uitlaten of lekker in de zon.


Inhoud

In het boek geven we je, met behulp van onze MOEITELOOS-methode, 50 praktische tips om jouw persoonlijke werkproces en werkgewoontes door te nemen. Alle aspecten van slimmer werken passeren stapsgewijs de revue.

Moeiteloos organiseren van je werkomgeving
Organiseer je informatie
Efficiënte en effectieve werkgewoontes
Inzicht in je e-mail
Tips voor een scroll-vrije inbox
Effectief je takenlijst gebruiken
Leer keuzes maken en prioriteiten stellen
Organiseer je agenda én tijd
Overzichtelijk plannen
Slim omgaan met je energie


Bonus

Extra bonus bij boek Experttips voor Moeiteloos Werken

Bij ons boek hoort ook een Persoonlijk Actie Plan, waarmee je stapsgewijs de MOEITELOOS-methode eigen maakt. Vul dit plan in tijdens het doornemen van het boek en je hebt direct een concreet plan om mee aan de slag te gaan.

Ook krijg je GRATIS toegang tot handige downloads, zoals een format voor het maken van jouw jaarplanning.


Reacties van lezers

“Het is tijd om tijd te maken. Deze zin pakte mij meteen. Want zo is het. Als jonge moeder, ondernemer en creatief (lees chaoot) is het tijd om te leren omgaan met alle prikkels en meer tijd over te houden voor wat er toe doet. Ik hou van praktische tips die direct toepasbaar zijn. Nou, daarin voorziet dit boek mij zeker! Als ik elke week 1 tip uitvoer of een bijzonder helder inzicht tot mij neem, dan ga ik over een jaar in mijn hangmat liggen. Of nog een onderneming starten. Of… zelf een boek schrijven. Dank! ” 

Lisa Portengen, schrijver, spreker & sprekerscoach www.lisaportengen.nl

“ Wanneer je begint te lezen in het boek Experttips voor Moeiteloos Werken word je direct getriggerd door de uitspraak: Timemanagement bestaat niet! ‘Er is alleen zelfmanagement nodig’. Dat brengt je gelijk in de actie stand. Want er is maar één persoon die iets kan veranderen en dat ben je zelf. Gelukkig weet je precies wat je moet doen. Er volgen namelijk heel veel praktische, maar ook leuke tips, die je direct kan toepassen. Soms moet je eerst wat aan reflectie doen. Erg interessant boek, het zorgt dat je productiever wordt!”

Welmoet Babeliowsky, eigenaar Autorespond www.autorespond.nl

“Een overvolle agenda, van vergadering naar vergadering gaan, nog even snel werken aan dat ene speciale project met topprioriteit, en dan snel naar huis om je kinderen naar het sporten te brengen om vervolgens in het weekend naar de verjaardag van die hele goede vriend te gaan… herkenbaar?
Ik  zou willen dat ik het boek Moeiteloos Werken 20 jaar eerder had gelezen. De 50 praktische tips van Madelon en Lisette helpen om stressvrij en slimmer te werken in een tijd waar alles top prioriteit lijkt te zijn… Dit boek helpt je om weer tijd te maken voor datgene wat er echt toe doet! ” 

Rachid Schmitz, Director International Accounts, Randstad Sourceright EMEA

Overtuigd? Wil jij ook Moeiteloos (leren) Werken?

BESTEL ons BOEK hier! 

Prijs: € 20,- inclusief BTW en verzendkosten.

Of als e-book: € 12,50 en luisterboek € 12,99 inclusief BTW.

BESTEL het E-BOOK of LUISTERBOEK hier! 


Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.