Boeken tips

Een nieuw begin

(Tony Crabbe)

De auteur van ‘Nooit meer te druk’ heeft in de Corona-tijd dit nieuwe boek geschreven. Een kompas voor een andere manier van werken en leven tijdens en ná Corona. Een boek vol  praktische tips (en daar houden wij van!), nieuw onderzoek en inspirerende verhalen

Hoe behoud je focus, balans en plezier in deze tijd? Hoe besteed je aandacht aan dat wat echt belangrijk is? Hoe geef je je (werk)leven een frisse nieuwe start, zonder in oude patronen te vervallen? Lees hier verder over ‘Een nieuw begin‘.


Focus AAN/UIT 

(Mark Tigchelaar)

Focus houden is niet altijd even makkelijk en is zeker in deze (thuiswerk)tijd regelmatig een hele uitdaging. Naast de tips in ons artikel is dit boek zeker een aanrader.

Hoe krijg je meer gedaan in een wereld vol met afleiding? Mark Tigchelaar laat ons zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Zo worden we weerbaarder tegen stress, productiever en meer aanwezig in het hier en nu. Rust, overzicht en controle! En dat kunnen we nu allemaal wel gebruiken. Geïnteresseerd? Een inkijkexemplaar vind je hier! 


Fokking druk  

(Thijs Launspach)

Het ultieme anti-stressboek gaat over ‘druk zijn’. Druk lijkt wel het nieuwe normaal. Een volle agenda en een vol hoofd, het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tijd tekort komen: het zijn dé kenmerken van deze tijd.

Hoe komt het nu dat we te veel en te hard werken? Wat kan je zelf doen om stress te handelen en een burn-out te voorkomen? In Fokking druk lees je hoe je stress het hoofd kunt bieden en meer rust kunt creëren in je leven. Gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de wetenschap, methoden van experts en verhalen van ervaringsdeskundigen.


Master your mindset
(Michael Pilarczyk)

Dit boek was de inspiratie voor ons blog ‘Leef je mooiste leven’. Master your mindset gaat over vragen zoals: Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je echt?

‘Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt. Alles begint met een gedachte, alles is mindset’, aldus Michael.

Een inspirerend boek om je mogelijkheden te ontdekken, je dromen waar te maken en het beste uit jezelf te halen. Leef je mooiste leven!


Kalm
(Michael Acton Smith) 

Is jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar om wat meer rustmomenten te nemen?  Het boek Kalm gaat jou daar zeker bij helpen.

Op acht gebieden – Natuur, Slaap, Reizen, Relaties, Werk, Kinderen, Creativiteit en Eten – vind je tips voor meer rust, meer ruimte en meer tijd voor jezelf. Door de kleurrijke, speelse mix van creatieve oefeningen en inspiratie daagt ‘Kalm’ je uit het plezier en de rijkdom van het hier en nu te ontdekken.

Leuk om af en toe in te lezen op het werk tijdens een pauzemomentje, maar zeker ook voor thuis.


Chapters
(Vertellis)

Chapters is een kruising tussen een notitieboek, dagboek en inspiratieboekje. Kijk eens even terug naar vandaag! Bewaak je rust, leef bewuster, ontwikkel, leer en geniet van je positieve ervaringen en gebeurtenissen in je leven.
Zelfreflectie & dankbaarheid staan centraal. Chapters bevat opdrachten, quotes en verhalen die je aanzetten tot actie en je mindset verbeteren, om meer uit je dagen en weken te halen! Maar natuurlijk is er ook voldoende ruimte om jouw eigen notities een plek te geven. Lees verder voor meer informatie over Chapters.


Doe één ding. Het verrassend simpele idee dat je leven zal veranderen. 
(Gary Keller & Jay Papasan) 

Het dagelijkse leven is drukker dan ooit: naast alledaagse dingen, vergaderingen en een druk privéleven worden we overspoeld met e-mails, appjes, tweets en komen we nauwelijks door onze to-do lijst heen. Hoe houden we ons staande in deze overvloed aan informatie en indrukken? Hoe blijf je productief en voorkom je een burn-out?

Doe één ding, is het antwoord op deze vragen. Dit simpele idee inspireerde al velen en zal ook in jouw leven voor waanzinnige resultaten zorgen: in je werk, privé en op spiritueel vlak.


Daar ga ik weer! Herken je stresstype
(Carien Karsten)

Dit boek is een praktische handleiding om te ontdekken tot welk stresstype jij behoort. Hoe herken je je valkuilen op tijd, zodat je hier op in kunt spelen en stress kunt voorkomen.

Een inkijkexemplaar vind je hier.


Lezen, weten en niet vergeten
(Mark Tighelaar)

In dit boek beschrijft Mark zijn methode van snellezen. Deze methode bestaat uit 8 principes die ervoor zorgen dat je makkelijker informatie kunt opnemen, verwerken én onthouden.

Via ons, kan je ook zijn online cursus snellezen volgen. Hier lees je daar meer over.

 


Helweek. 7 Dagen die je leven veranderen
(Erik Bertrand Larssen) 

Heb jij veel dingen die je graag nog eens wil/moet doen? Kom je er maar niet aan toe om de eerste stappen te zetten? Weleens gedacht aan het doen van een ‘Helweek’? Doe alles waarvan je weet dat je het zou moeten doen – in één enkele week!
Je belangrijkste week van je leven: je stapt uit je comfortzone, doorbreekt je dagelijkse routine en behaalt doelen waarvan je van tevoren niet wist dat je die ooit zou halen.

Gratis E-book Tem de e-mail tijger!

6 Tips voor een scroll-vrije inbox.

Vraag het E-book gratis aan én ontvang maandelijks ons E-zine met inspirerende Moeiteloos Werken-tips.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.