Filmpjes YouTube

Ben jij het overzicht kwijt?

Er komt geen einde aan alle informatie die je ontvangt. Ben jij inmiddels het overzicht kwijt door deze informatie-overload? In dit filmpje hebben wij 4 tips voor meer overzicht!


Betere focus bij het thuiswerken

Zou je graag productiever willen zijn als je thuis werkt? Ervaar je een zee van tijd, maar laat je je afleiden door allerlei randzaken? Bekijk ons filmpje met met 4 tips voor een betere focus!


Efficiënt werken met de kinderen thuis

Thuis werken in deze Corona-tijd, terwijl de kinderen om je heen spelen, hun huiswerk moeten maken of zichzelf vervelen? Dat is niet altijd gemakkelijk. Hoe kan je toch productiever zijn? Bekijk ons filmpje met 4 tips voor efficiënt werken met de kinderen thuis.


Heb je het druk? Doe een braindump!

Je hoofd loopt over van alles wat je nog ‘moet’ doen, je mailbox is overvol, evenals je agenda. Je hebt het druk, zowel voor je werk als privé. Je weet niet meer waar je moet beginnen. De oplossing: doe een braindump! Bekijk het filmpje met onze tips en download de handleiding braindump hier.


Gratis praktische tips over slimmer werken in je inbox?

Meld je dan snel aan voor onze tips per e-mail én ontvang gratis het e-book 'Tem de e-mailtijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox'.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.