Filmpjes YouTube

Hieronder vind je een aantal video’s van Moeiteloos Werken die op YouTube staan. O.a. met tips voor meer overzicht, een betere focus bij het thuiswerken, werken met de kinderen thuis, hoe doe je een braindump en interviews. Neem snel een kijkje!


In gesprek met …

Trainer Madelon, in gesprek met collega-auteur Hessel Frings, van de Moeiteloze manager over de boeken ‘Experttips voor Moeiteloos Werken’ en ‘De praktische kracht van het enneagram’.

Het bleek niet toevallig dat wij allebei ‘moeiteloos’ in onze bedrijfsnaam hebben staan. Het is onze missie om het werken en leven van mensen zoveel mogelijk moeiteloos te laten verlopen. Maar wat versta je eigenlijk onder ‘moeiteloos’? Meer hierover in het filmpje.


Ben jij het overzicht kwijt?

Er komt geen einde aan alle informatie die je ontvangt. Ben jij inmiddels het overzicht kwijt door deze informatie-overload? In dit filmpje hebben wij 4 tips voor meer overzicht!


Betere focus bij het thuiswerken

Zou je graag productiever willen zijn als je thuis werkt? Ervaar je een zee van tijd, maar laat je je afleiden door allerlei randzaken? Bekijk ons filmpje met met 4 tips voor een betere focus!


Efficiënt werken met de kinderen thuis

Thuis werken in deze Corona-tijd, terwijl de kinderen om je heen spelen, hun huiswerk moeten maken of zichzelf vervelen? Dat is niet altijd gemakkelijk. Hoe kan je toch productiever zijn? Bekijk ons filmpje met 4 tips voor efficiënt werken met de kinderen thuis.


Heb je het druk? Doe een braindump!

Je hoofd loopt over van alles wat je nog ‘moet’ doen, je mailbox is overvol, evenals je agenda. Je hebt het druk, zowel voor je werk als privé. Je weet niet meer waar je moet beginnen. De oplossing: doe een braindump! Bekijk het filmpje met onze tips en download de handleiding braindump hier.


Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.