Handige apps

App Braintoss

Hoe fijn is het om niets meer te vergeten en een leeg hoofd te hebben? Geen ideeën en gedachten die maar door je hoofd blijven spoken en opduiken op die momenten dat je er niets mee kan. Zet deze ideeën en gedachten direct uit je hoofd en verwerk ze later vanuit je inbox. Hoe? Dat kan met de app Braintoss.  

Verzend een foto, notitie of ingesproken bericht naar je inbox, met één druk op de knop! Deze notities worden dan automatisch naar het vooraf ingestelde e-mailadres verzonden. Vanuit je inbox verwerk je deze gedachten en ideeën dan weer verder.

Spreek je een berichtje in, dan wordt dit zo goed mogelijk in tekst omgezet. Het oorspronkelijk ingesproken bericht wordt ook als geluidsfragment meegestuurd. Braintoss is ook te koppelen aan verschillende takenlijsten, zoals Remember the Milk, Toodledoo of Evernote.

Braintoss is een betaalde app, maar zeker de moeite waard. De app kost € 2,29 in de App Store en € 1,99 voor Google Play (Android).


Ontspannings-app Rituals

Rituals heeft een leuke ontspannings-app ontwikkeld. Hiermee kan je eenvoudig een rustmomentje voor jezelf creëren: me-time! Naast inspirerende quotes en een online magazine, zijn er een aantal meditatieoefeningen en yoga-video’s te volgen, die voor iedereen geschikt zijn. Je kan kiezen uit 5, 10, 15 of 20 minuten. Adem in, adem uit, ontspan en … geniet!

 

 


App voor je wachtwoorden

Met slechts één inlogcode heb je toegang tot al je inloggegevens, gebruikersnamen en wachtwoorden. Voorbeelden van dergelijke apps zijn: 1PasswordDashlane (niet gratis) of Keepass.

Je moet de inlogcode natuurlijk wel eerst invoeren, maar daarna bespaart het je veel hoofdbrekens! Het fijne is dat het de mogelijkheid heeft om te synchroniseren met andere devices. Zo heb je overal toegang tot jouw wachtwoorden. Moeiteloos!

Gratis E-book Tem de e-mail tijger!

6 Tips voor een scroll-vrije inbox.

Vraag het E-book gratis aan én ontvang maandelijks ons E-zine met Moeiteloos Werken-tips.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.