Handige apps

App Meditation Moments

Toe aan een momentje voor jezelf? Dan is de app ‘Meditation Moments’ wat voor jou. Een handige app waar wij heel enthousiast over zijn. Een app om op ieder moment van de dag even rust voor jezelf te creëren. Voor beter slapen, minder stress en meer focus.

Korte of lange meditaties (van 3 tot 45 minuten) voor:

  • Start je dag
  • Slaap lekker
  • Ontspanning
  • Inspiratie
  • Visualisatie
  • Kids
  • Muziek 

Door de meditaties, ingesproken door oud-DJ Michael Pilarczyk, kan je je heerlijk ontspannen en heb je minder last van allerlei gedachten, angst en stress-gevoelens.  Wij zijn fan!

Heb jij interesse? Via deze link krijg je via ons een speciale korting!


App Forest

Deze app Forest helpt je om tijdens het werk niet afgeleid te worden door jouw smartphone. Het helpt om deze onderbrekingen te voorkomen en je schermtijd te verminderen. 

Door gebruik van de app, laat je een boom groeien in 30 minuten, maar alleen als je de app niet sluit. Je kan dus bomen planten en deze verder laten groeien, door van je telefoon af te blijven. Werk je lekker door en lukt het je om jouw telefoon te laten liggen? Dan eindig je met een bos vol bomen.

Je stelt zelf in voor hoeveel minuten je van plan bent om je niet af te laten leiden door jouw telefoon. De boom wordt groter, naarmate je een langere tijd instelt. Pak je je telefoon eerder dan gepland? Dan sterft de boom een stukje.

Forest is een gratis app voor Android. Voor iOs-gebruikers kost deze € 2,29.


App Braintoss

Hoe fijn is het om niets meer te vergeten en een leeg hoofd te hebben? Geen ideeën en gedachten die maar door je hoofd blijven spoken en opduiken op die momenten dat je er niets mee kan. Zet deze ideeën en gedachten direct uit je hoofd en verwerk ze later vanuit je inbox. Hoe? Dat kan met de app Braintoss.  

Verzend een foto, notitie of ingesproken bericht naar je inbox, met één druk op de knop! Deze notities worden dan automatisch naar het vooraf ingestelde e-mailadres verzonden. Vanuit je inbox verwerk je deze gedachten en ideeën dan weer verder.

Spreek je een berichtje in, dan wordt dit zo goed mogelijk in tekst omgezet. Het oorspronkelijk ingesproken bericht wordt ook als geluidsfragment meegestuurd. Braintoss is ook te koppelen aan verschillende takenlijsten, zoals Remember the Milk, Toodledoo of Evernote.

Braintoss is een betaalde app, maar zeker de moeite waard. De app kost € 2,29 in de App Store en € 1,99 voor Google Play (Android).


Ontspannings-app Rituals

Rituals heeft een leuke ontspannings-app ontwikkeld. Hiermee kan je eenvoudig een rustmomentje voor jezelf creëren: me-time! Naast inspirerende quotes en een online magazine, zijn er een aantal meditatieoefeningen en yoga-video’s te volgen, die voor iedereen geschikt zijn. Je kan kiezen uit 5, 10, 15 of 20 minuten. Adem in, adem uit, ontspan en … geniet!


App voor je wachtwoorden

Met slechts één inlogcode heb je toegang tot al je inloggegevens, gebruikersnamen en wachtwoorden. Voorbeelden van dergelijke apps zijn: 1PasswordDashlane (niet gratis) of Keepass.

Je moet de inlogcode natuurlijk wel eerst invoeren, maar daarna bespaart het je veel hoofdbrekens! Het fijne is dat het de mogelijkheid heeft om te synchroniseren met andere devices. Zo heb je overal toegang tot jouw wachtwoorden. Moeiteloos!

Gratis praktische tips over slimmer werken in je inbox?

Meld je dan snel aan voor onze tips per e-mail én ontvang gratis het e-book 'Tem de e-mailtijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox'.

Gratis E-book 'Tem de e-mail tijger!'

 

dit veld niet invullen s.v.p.