Handige apps

Ken jij Fingertips al? Dit programma-tje gaat je heel veel tijd besparen! Een super handig gratis programma voor Windows-gebruikers om héél snel standaard teksten te voorschijn te toveren. Of bijvoorbeeld documenten, bepaalde mappen en programma’s snel te openen.

De handelingen voer je uit via het toetsenbord i.p.v. met de muis. Zo ben je geen tijd meer kwijt aan het zoeken van je favoriete programma’s en documenten óf aan het typen van steeds dezelfde tekst.

Verdiep je eens in de mogelijkheden en werkwijze van Fingertips. Zeker weten dat het je veel gemak en tijd oplevert.

Hier download je Fingertips.


App Meditation Moments

Toe aan een momentje voor jezelf? Dan is de app ‘Meditation Moments’ wat voor jou. Een handige app waar wij heel enthousiast over zijn. Een app om op ieder moment van de dag even rust voor jezelf te creëren. Voor beter slapen, minder stress en meer focus.

Korte of lange meditaties (van 3 tot 45 minuten) voor:

  • Start je dag
  • Slaap lekker
  • Ontspanning
  • Inspiratie
  • Visualisatie
  • Kids
  • Muziek 

Door de meditaties, ingesproken door oud-DJ Michael Pilarczyk, kan je je heerlijk ontspannen en heb je minder last van allerlei gedachten, angst en stress-gevoelens.  Wij zijn fan!

Heb jij interesse? Via deze link krijg je via ons een speciale korting omdat wij ambassadeur zijn. Wil je liever deze app eerst 30 dagen gratis uitproberen? Laat het ons weten, dan sturen wij je een speciale link toe. Moeiteloos!


App Forest

Deze app Forest helpt je om tijdens het werk niet afgeleid te worden door jouw smartphone. Het helpt om deze onderbrekingen te voorkomen en je schermtijd te verminderen. 

Door gebruik van de app, laat je een boom groeien in 30 minuten, maar alleen als je de app niet sluit. Je kan dus bomen planten en deze verder laten groeien, door van je telefoon af te blijven. Werk je lekker door en lukt het je om jouw telefoon te laten liggen? Dan eindig je met een bos vol bomen.

Je stelt zelf in voor hoeveel minuten je van plan bent om je niet af te laten leiden door jouw telefoon. De boom wordt groter, naarmate je een langere tijd instelt. Pak je je telefoon eerder dan gepland? Dan sterft de boom een stukje.

Forest is een gratis app voor Android. Voor iOs-gebruikers kost deze € 2,29.


App Braintoss

Hoe fijn is het om niets meer te vergeten en een leeg hoofd te hebben? Geen ideeën en gedachten die maar door je hoofd blijven spoken en opduiken op die momenten dat je er niets mee kan. Zet deze ideeën en gedachten direct uit je hoofd en verwerk ze later vanuit je inbox. Hoe? Dat kan met de app Braintoss.  

Verzend een foto, notitie of ingesproken bericht naar je inbox, met één druk op de knop! Deze notities worden dan automatisch naar het vooraf ingestelde e-mailadres verzonden. Vanuit je inbox verwerk je deze gedachten en ideeën dan weer verder.

Spreek je een berichtje in, dan wordt dit zo goed mogelijk in tekst omgezet. Het oorspronkelijk ingesproken bericht wordt ook als geluidsfragment meegestuurd. Braintoss is ook te koppelen aan verschillende takenlijsten, zoals Remember the Milk, Toodledoo of Evernote.

Braintoss is een betaalde app, maar zeker de moeite waard. De app kost € 2,29 in de App Store en € 1,99 voor Google Play (Android).


Ontspannings-app Rituals

Rituals heeft een leuke ontspannings-app ontwikkeld. Hiermee kan je eenvoudig een rustmomentje voor jezelf creëren: me-time! Naast inspirerende quotes en een online magazine, zijn er een aantal meditatieoefeningen en yoga-video’s te volgen, die voor iedereen geschikt zijn. Je kan kiezen uit 5, 10, 15 of 20 minuten. Adem in, adem uit, ontspan en … geniet!


App voor je wachtwoorden

Met slechts één inlogcode heb je toegang tot al je inloggegevens, gebruikersnamen en wachtwoorden. Voorbeelden van dergelijke apps zijn: 1PasswordDashlane (niet gratis) of Keepass.

Je moet de inlogcode natuurlijk wel eerst invoeren, maar daarna bespaart het je veel hoofdbrekens! Het fijne is dat het de mogelijkheid heeft om te synchroniseren met andere devices. Zo heb je overal toegang tot jouw wachtwoorden. Moeiteloos!

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.