Training Moeiteloos Hybride Werken

Naast de kennis en vaardigheden die je leert in onze (online) training Moeiteloos Werken, zoals het creëren van overzicht, e-mailmanagement, planning en prioriteren, komen in deze training ook aanvullende onderwerpen aan bod. Speciaal gericht op hybride werken, ook wel plaatsonafhankelijk en activiteitgericht werken genoemd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw werkplek thuis, focus, bepalen van de werklocatie, de kunst van het starten en stoppen, aandachts- en energie-management en de werk-privé balans.

De training Moeiteloos Hybride Werken zorgt ervoor dat je je werk zo organiseert, zodat je effectief en met plezier aan het werk gaat, op de (werk)plek waar jij wilt. Hierdoor neemt je productiviteit toe.

Verschillende vormen

Deze training verzorgen wij in verschillende vormen, helemaal afgestemd op jouw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan een in company training (voor een team of afdeling), een 1-op-1 training (op de thuiswerkplek of in een andere inspirerende werkomgeving) of helemaal online (bijvoorbeeld via Microsoft Teams of Zoom). Aan jou de keuze!

Individuele afspraken

Ook individuele afspraken maken deel uit van dit programma. In 3 sessies, van circa 45-60 minuten per keer, ga je 1-op-1 aan de slag met een van onze werkplekcoaches. Dat kan online en/of offline. Samen maken we een vertaling van de theorie naar jouw persoonlijke werksituatie. Dat maakt het verschil!

Reacties van deelnemers ná het plenaire gedeelte

“Goed, helder en duidelijk. Goede afwisseling van informatie zenden, filmpjes en zelf aan de slag gaan (in o.a. break-outrooms)”

“Het was fijn en herkenbaar. Het lijkt straks makkelijker te worden met efficiënt werken. Ik ben geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.”

“Het was prettig met elkaar ervaringen te delen en ook nieuwe inzichten te krijgen. Ik kijk uit naar de individuele begeleiding en tips”

Meer informatie?

Download de flyer of neem contact met ons op. We denken graag met je mee om tot een passende invulling van deze training te komen.

Flyer Moeiteloos Hybride Werken

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.