Focus vlag

Focusvlag

Word jij vaak gestoord tijdens je werk? Bevestig dan de Focus vlag aan je computerscherm en geef met het lampje aan wanneer je wel of niet beschikbaar bent.

Met dit lampje -in de vorm van een vlaggetje- laat je je collega’s (of het thuisfront) weten wanneer je geconcentreerd aan het werk bent en niet gestoord wilt worden. Of juist wanneer je wél beschikbaar bent. Het lampje werkt eenvoudig volgens het stoplicht principe: rood = niet storen en groen = ik ben beschikbaar.

Je monteert het lampje aan de rand van je computer- of laptopscherm met behulp van een bijgeleverd (plat) magneetje. Dit lampje is zeer handig in open kantoortuinen, open workspaces en op plekken waar storingen aan de orde van de dag zijn. Op deze manier communiceer je helder met je omgeving over je beschikbaarheid dankzij deze persoonlijke beschikbaarheidsindicator.

Naast het aangeven van beschikbaarheid heeft de Focus vlag nog andere instelbare functies. Je kunt bijvoorbeeld een Pomodoro-blok instellen waarin je geconcentreerd doorwerkt, maar die ook aangeeft wanneer en hoelang je daarna kunt pauzeren.

Speciale Moeiteloos Werken prijs!

De Focus vlag kost normaal € 29,75 (voor een laptopversie met een kabel van 0,5 meter) en € 32,75 (voor een vaste pc, met een kabel van 1,5 m), exclusief € 5,95 verzendkosten. Maar wij hebben een speciale Moeiteloos Werken kortingscode voor jou! 

Wil jij ook jouw productiviteit verhogen met een Focus vlag? Bestel dan snel jouw eigen vlag met 10% korting. Gebruik hiervoor de Moeiteloos Werken kortingscode: FocusMOW2025

Ja, ik wil graag de Focus vlag bestellen! 

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.