Moeiteloos Werken krijgt een zusje: Moeiteloos Leven!

Dat we een rare tijd achter de rug hebben, hoeven we niet meer te vertellen. Maar gelukkig zijn er in deze periode ook positieve dingen ontstaan. Na onderzoek, trainingen volgen, veel lezen en brainstormen, kunnen we nu met trots laten weten dat ‘Moeiteloos Werken’ een zusje krijgt. En ze heet … ‘Moeiteloos Leven’!

Moeiteloos Leven. Met passie, energie en plezier!

Moeiteloos Leven is een nieuwe tak die we, naast Moeiteloos Werken, in de markt gaan zetten. In de komende maanden gaan we dit, stap voor stap, verder vorm en inhoud geven. Moeiteloos Leven gaat intensievere training & coaching trajecten bieden. Als individueel traject of in een kleine groep.

Waar gaan we beginnen?

We starten met het aanbieden van het coaching programma ‘Happy 50‘. Speciaal voor vrouwen vanaf circa 45 jaar. Een programma over gelukkig leven & werken: bewust, zonder stress en met plezier. In een latere fase zullen nog meer programma’s ontwikkeld worden. Ook is het onze ambitie om een bijpassend informatief kanaal te ontwikkelen, bijvoorbeeld op social media of website. Maar we kunnen natuurlijk niet alles tegelijk. Ook voor ons dus keuzes maken!

Happy 50

In het programma ‘Happy 50’ gaan we samen aan de slag om alle aspecten van je leven te bekijken. Hoe sta je ervoor? Hoe gelukkig ben jij? Met je leven en je werk? Doe jij (nog) waar je goed in bent en energie van krijgt? Of mis je juist die energie en passie de laatste tijd? Misschien vraag je je zelfs wel eens af ‘Is dit het nou’? Zeg eens eerlijk. Schiet die gedachte ook weleens bij jou door het hoofd? 

Ja? Maak dan een pas op de plaats en krijg helder waar jij jouw kostbare tijd en energie wél aan wilt besteden. Je leven heeft een deadline en je toekomst wordt elke dag wat korter. Zie daarom ook iedere dag als een cadeautje en maak tijd voor de écht belangrijke dingen in jouw leven. Maar hoe integreer je dat in je drukke dagelijkse bestaan? Door het volgen van dit coaching programma kom je er achter hoe jij jouw mooiste leven invulling wilt geven. En dat is voor iedereen anders.

Het programma ‘Happy 50’ is bijna klaar en we hopen dit snel met jullie te kunnen delen. Houd daarvoor onze website, social media en e-zine in de gaten. Wil je nu al meer weten? Neem dan contact op met trainer-coach Madelon. Zij vertelt je graag meer.

Droom je leven. Leef je droom! 

Terug naar het overzicht

Wil jij stressvrij, slimmer en met plezier werken?

Meld je dan hieronder aan voor onze GRATIS mini-training per e-mail én ontvang maandelijks ons e-zine met nog meer tips over slim & efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, prioriteiten stellen, timemanagement en meer.

Ja, stuur mij de gratis mini-training Moeiteloos Werken!

 

dit veld niet invullen s.v.p.